(04563) 5-32-60 (098) 835-26-97
Написати нам
м. Біла Церква, вул. Київська, 52
Карта проїзду

Зустріч дилерів

У лютому компанія «Білоцерківські будматеріали» провела щорічну зустріч дилерів, в якій взяло участь понад 34 партнерів, включаючи країни СНД. Захід пройшов на території заводу в м Біла Церква, де розташовані виробничі площі. Також в гостях були представники міської та районної адміністрації.

Деякі дилери і гості висловлювали побажання відвідати виробництво. З огляду на бажання гостей, була проведена екскурсія на виробництво, де змогли ознайомитися з технологічним процесом виготовлення цегли на сучасному високотехнологічному обладнанні.

 

Продовжила захід офіційна частина, під керівництвом генерального директора ТОВ «Білоцерківські будматеріали» Третьякова Костянтина Михайловича, яка проходила в приміщенні актового залу на території заводу.

У вітальній промові гендиректор подякував компанії дилерів за участь в даному заході в такий складний для країни період, у зв'язку із загостренням економічної і політичної ситуаціями, а також виклав ключові цілі даної зустрічі.

 

Комерційний директор Олександр Синегуб підвів підсумки роботи 2016 року та плани реалізацій на 2017 рік, озвучив напрямки щодо подальшого розвитку підприємства і тенденції виробництва нових видів продукції. Також обговорили перспективи будівельного сезону 2017 року.

Кожній компанії вручили сертифікати офіційного дилера на реалізацію і просування продукції ТМ «Білоцерківська цегла», привітали лідерів продажів, вручаючи дипломи та грошові сертифікати.

 

 

 

Під час обговорення також були підняті і розглянуті питання поставок, сервісу, маркетингу та інші.
Пропозиції та питання з боку гостей не залишилися без уваги і були взяті на замітку керівництвом компанії «Білоцерківські будматеріали».

  

Увечері, з нагоди проведення заходу, відбулася урочиста вечеря, де в дружній і невимушеній атмосфері продовжилося спілкування між усіма учасниками зустрічі.

 

 

 

 

 

 

 

Керівництво ТОВ " Білоцерківські будматеріали " висловлює подяку дилерам за те, що вони знайшли час і прийняли участь у зустрічі дилерів, за активне обговорення важливих питань і бажання знаходити компромісні рішення, за успішну співпрацю та висловлює надію на їх розвиток! До нових зустрічей!

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: